JANITRA

Vsi, ki si želite sprememb v življenju, ste v dvomih, razpotju, prevarani, osamljeni, potrebni nasveta ali razjasnitve dogodkov, situacij – sem tukaj, pokličite. Vaša Vedeževalka Janitra.

janitra

Z vedeževanjem se ukvarjam od svojega 16-tega leta, saj prihajam iz družine kjer je vedeževanje tradicija. Delam z nihalom , ciganskimi kartami, učim se astrologije in dela s Crowleyevim tarotom.

Moj pristop k vedeževanju je korekten, ker vem, da si sami krojimo usodo. Karte pokažejo iztočnice dogodkov v prihodnosti, ampak, če ne delamo na sebi (nič ne naredimo zase v smislu sprememb, delovanja, čustvovanja, miselnosti ) kdo bo potem? Karte ? Prihodnost? Ne ,vi sami.

Mi, vedeževalci, astrologi, numerologi smo samo vmesni člen med vami in vašim življenjem.

Zato, pri tolmačenju prihodnosti povem tisto, s čimer se mora človek soočiti, da gre lahko naprej (do želenega rezultata – govorim o različnih področjih), da sprejme dogodke z razumevanjem, deluje in spremembe so kmalu vidne.

V ciganskih kartah vidim celostno globino človeka, njegove misli, čustva, reakcije, preteklost in prihodnost, razvoj dogodkov, vidim kje so blokade in rešitve. Svetujem na področju medsebojnih odnosov (partnerski, poslovni), posebno pozornost posvečam svetovanju ženskam, ki so pozabile nase.

V življenju stremim k znanju, spoznavanju sebe, razvoju in učenju.

Sem ezoterik, okultist in član teozofskega drustva Jivatma (tisti, ki si želite razširiti obzorje in vas zanima ezoterična tematika si priberite knjige Helene P.Blavatsy, Alice A.Bailey, I.K.Taimni, Eckhart Tolle – Zdaj.)

Še nekaj besed…

Kot sem že omenila mi je zelo blizu ezoterika (esoterikos – notranji). Napisala bom v preprostih besedah. To je spoznavanje samega sebe – odkrivanje notranjega bistva človeka -razumevanje rojstvna in smrti, višjih zakonov , ki delujejo za vse enako (karma, darma, zakon privlačnosti…), spoznavanje višje sile (energije, Boga), občutiti in biti eno s seboj in z vsem kar nas obdaja, povezanost med vsemi nami – sinteza.

V materijalnemu svetu isčemo trajno srečo zunaj nas samih, ki je odvisna od nasega dobrega imena, avtomobila, imetja itd. Ta sreča je nihajoča in ne prinese zadovoljstva, temveč probleme, bolezni itd. Nihče in nič zunanjega nam ne mora dati sreče! Nosimo jo v sebi! V vsakdanjem samoumnevnem življenju ljudje pridno pozabljamo nase – na najbolj preproste stvari – dihanje! Delajte na sebi, spoznajte se (kako delujete, kakšni ste v odnosu z drugimi, kakšne so vaše kvalitete/potenciali). In ne iščite izgovorov in krivca za vaše probleme v življenju pri drugih -temveč se obrnite vase. Kajti vi ste tisti, ki imate konflikt v sebi.

Vse kar se nam dogaja – se dogaja z namenom.

Sveta ne moramo spreminjati, temveč spreminjamo lahko samo samega sebe. Tako kot na zemlji tako na nebu. Dajte življenju smisel, živite ga – zavedajte se ga.

S toplimi pozdravi,

Vaša vedeževalka Janitra